دایی: از این پرسپولیس زیاد خواهند گفت
سرمربی پرسپولیس گفت: خدا را شکر می کنم که سه امتیاز بازی را به دست آوردیم، هرچند اعتقاد دارم در نیمه اول نه ما خوب بودیم ونه تراکتور، اما در نیمه دوم شرایط بهتر شد.
علي دايي بعد از اولین بازی گفت: برای من چیزی که اهمیت دارد این است که از روی زمین گل زدیم. ما در اردوها وتمرین ها بر روی حرکت از روی زمین برنامه خاصی داشتیم وخوشحالم که از همین برنامه به گل رسیدیم. ما اردوهای خوبی داشتیم هرچند که همیشه بازی با تمرین فرق می کند وبه طور حتم بعد از چند بازی، بازیکنانم راحت تر یکدیگر را پیدا خواهند کرد.
علی دایی در ادامه در مورد خط هافبک تیمش در قیاس با خط هافبک تراکتورسازی این گونه توضیح داد:«قدرت خط هافبک را از خلق موقعیت ها می سنجند ،تیم حریف به جزدر صحنهای که حقیقی اشتباه کرد موقعیت دیگری خلق نکرد. من از تیمم راضی هستم شما این نکته را در نظر بگیرید که من نفراتی که در خط حمله بازی می کنند را در اردوها در اختیار نداشتم و همین کار مارا سخت کرد .
سرمربی پرسپولیس در انتها در مورد یارگیری پرسپولیس گفت: ما خوب یارگیری کردیم و براساس نیاز، نفراتی راجذب کردیم که یک تیم باشخصیت را تشکیل می دهند.اگر به این تیم فرصت داده شود تبدیل به تیمی می شود که در آینده زیاد از آن صحبت خواهدشد.
رضایی: گفته بودم که گل میزنم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: همان طور كه گفته بودم براي پرسپوليس گل زدم.
غلامرضا رضایی که توانست در اولین بازی خود با پیراهن پرسپولیس تک گل 3 امتیازی این تیم را در خانه به ثمر برساند، در مورد عملکرد خود در این دیدار گفت: خوشحالم که توانستیم با برد لیگ را آغاز کنیم. به هرحال بازی اول همیشه سخت بوده است و این برد بسیار روحیهبخش خواهد بود. مهاجم سابق صبا در مورد به ثمر رساندن اولین گلش برای پرسپولیس نیز گفت: خدا را شکر که به قولم عمل کردم و همانطور که گفته بودم برای پرسپولیس گل زدم. امیدوارم که این روند در دیدارهای آینده نیز ادامه داشته باشد و بتوانیم به روند روبهرشدمان ادامه دهیم. رضایی در مورد بازی حریف نیز گفت: تراکتور تیم خوبی بود و عملکرد خوبی برابر ما داشت اما به هرحال ما از فرصتهایمان بهتر استفاده کردیم.