sms ( با خنده بیا تو)

مخصوص قرار دادن جوک و SMS های طنز آلود و سر کاری

مديران انجمن: asall, mehrad, arshad

sms ( با خنده بیا تو)

پستتوسط mehradhidden » چهارشنبه شهريور ماه 11, 1388 9:57 pm

1.سرهنگ: اسمت چيه؟ سرباز: ممد / سرهنگ: اين چيه دستت؟ سرباز: تفنگ / سرهنگ: تفنگ؟ اين مملکتته, آبروته, زندگيته, شرافتته, خواهرته, مادرته, و …. / سرهنگ رو به سرباز دوم : اسمت چيه؟ سرباز: غضنفر / سرهنگ: اين چيه دستت؟ سرباز: اين خواهرومادر ممده

-------------------------------------------------------------------------------------------

2.غضنفر ميره دستشوئي زنونه ميگيرنش ميگن : مگه کوري نميبيني زنونست؟ ميگه : من چکار کنم اينجا نوشته: زنا، نه! اونطرف هم نوشته: مردا، نه

-------------------------------------------------------------------------------------------

3.معلم: بگو ببينم... اگه توي خيابون يه نفر يه خري رو گرفته و مي زنه، و من برم جلو و از اين کارش ممانعت کنم، به اين کار چي مي گن؟
شاگرد: آقا اجازه، حس برادري!

4.به يه غضنفر ميگن چه وقت نه راه پس داري نه راه پيش؟؟؟؟ميگه وقتي که روي اره نشسته ام

به اصفهانیه می‌گن با لوستر جمله بساز می‌گه: سه تا دوست دارم یکی از یکی لوستر!
5.به غضنفر ميگن لپ لپ مي خري؟
ميگه : آره ! ميگن حالا جايزه هم توش داره؟
ميگه فکر نمي کنم ،‌من لپ لپ رو واسه کيفيتش مي خرم !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------

6.از يک معتاد ميپرسن چطور شد که معتاد شدي؟ ميگه با بچه ها قرار گزاشتيم روزهاي تعطيل تفريحي بکشيم يه هويي خورديم به عيدنوروز

----------------------------------------------------------------------------------------------

7..يک شب تلوزيون فيلم سينمايي گذاشته بوده، تو فيلم مرده به زنش ميگه: شب بخير لورا. يهو تو لرستان ملت همه تلوزيون رو خاموش ميکنند، ميرن ميخوابن

---------------------------------------------------------------------------------------------
غضنفر میبرن کلانتری میگه واسه چی منو اوردین اینجا؟ میگن واسه عرق خوری! میگه ایول پس بریز بخوریم تا کسی نیومده!

قديم جديد بودنشو ببخشيد.
mehradhidden
(مدیر ارشد انجمن های سایت)
(مدیر ارشد انجمن های سایت)

تاريخ عضويت: سه شنبه مرداد ماه 12, 1388 12:00 am
کرده تشکر: 0 دفعه
شده تشکر: 2 بار

پستتوسط arOosaK » جمعه شهريور ماه 13, 1388 3:21 pm

funny :lol:  :D
arOosaK
(کاربر سایت)
(کاربر سایت)