بالاخره پس از 3 سال انتظار آلبوم جديد علي اصحابي به صورت رسمي در بازار مجازها منتشر خواهد شد !
طي تماسي که با برخي از نزديکان علي اصحابي داشتيم ، با خبر شديم آلبوم علي اصحابي با نام تو راست ميگي ؛ در روز عيد فطر همزمان با آلبوم جديد رضا صادقي با نام يکي بود يکي نبود ؛ از کمپاني ايران گام پخش خواهد شد !
پس از آلبوم هاي بنيامين - 88 و سيروان - ساعت 9 که همزمان پخش شدند اين دومين بار است که دو آلبوم جذاب و شنيدني همزمان پخش خواهند شد ... !
آلبوم علي اصحابي با نام تو راست ميگي ، با 11 قطعه به نامهاي 1-فراري(تو راست ميگي) 2-ولنتاين 3-منو ببخش 4-غريبه 5-باور محال(عاشق شدم) 6-مسافر 7-خجالتي 8-قهر و آشتي 9-ريميکس 10-فراري(ريميکس) 11-مسافر (بي کلام) پخش خواهد شد .
کمپاني ايران گام اعلام کرد : آلبوم علي اصحابي در روز عيد فطر روانه بازار خواهد شد ، اما احتمال 2 يا 3 روز تاخير هم وجود دارد يعني ممکن است آلبوم 3 روز بعد از عيد وارد بازار شود ؟!
پس منتظر آلبومهاي جديد و بي نظير بزرگاني مانند علي اصحابي ، رضا صادقي ، محسن يگانه و امير تاجيک باشيد که بعد از ماه رمضان منتشر خواهند شد!
داغِ داغ
يه سوپرايز براتون دارم اون هم اينه كه به احتمال 99٪ يك تراك جديد به آلبوم علي اصحابي اضافه خواهد شد با نام فقط تورو دارم با تنظيمي از كوشان حداد كه قرار بود اين آهنگ بصورت تك و اينترنتي پخش شود ولي تصميم گرفته شد كه در آلبوم قرار گيرد.فقط بجاي آن آخرين تراك آلبوم يعني بي كلام قطعه ي مسافر از آلبوم حذف خواهد شد...
توضیحات در مورد این اهنگ:
نام اهنگ : فقط تورودارم
شعر : هادی اصحابی
اهنگساز : علی اصحابی
تنظیم : کوشان حداد
سبک اهنگ : دنس